hétfő, január 27

Katniss Everdeen stílus

Szégyen, nem szégyen, de rákaptam az Éhezők viadala stílusra. Én nem hallottam eddig a filmről és a könyvről, de pár hete az első részt láttam a tv-ben, és nagyon megfogott.(Azóta megnéztem a második részt, és olvasom a könyvet!)
Hosszan tudnék írni a mondanivalójáról, és a párhuzamról, de ez a blog nem erről szól, így beszéljünk a főszereplő, Katniss szerkóiről. (A filmben Jennifer Lawrence játssza, tudjátok a lány, aki elesett az Oscar gálán..amúgy a Napos oldal c. filmbeni alakításáért kapott Oscart...na azt is nézzétek meg!)
Az estélyis csini szerkókat most kicsit felejtsük el (húú a második részben mikor az esküvői ruha átalakul...ÁÁÁÁÁ), most a hétköznapi outfitjeit helyezzük központba.


A bal oldali mellény teljesen megfogott. Már rajta vagyok az ügyön, hogy valami hasonlót csináljak magamnak! :D Összességében a barna, szürke, fekete és khaki színek jellemzők a ruhákra, és mivel egy éhező lányról van szó a 12-ik körzetből, nem túl csicsás és túldíszített a megjelenése Katnissnek. Mégis nagyon bejön? Pont az egyszerűsége miatt? Vagy csak mert annyira tetszett a film? Nem tudom, de csináltam nektek pár összeállítást, ami Hunger Games stílusú. (Itt jegyezném meg, hogy egy hete nézegetem az E-bayen a fecsegő poszátás kitűzőket. Ugye kell nekem olyan?



Láttátok a filmet? tetszenek a szettek?



XOXO
 

6 megjegyzés:

  1. imádom ezt a lányt és a Katniss stílust is! :)

    VálaszTörlés
  2. csak az első részt láttam, én is pár hete, amikor a tévében adták. Valamiért engem is magával ragadt, de a könyv egyelőre nem vonz. Az egész film annyira groteszk, annyira kicsavart, hogy még nem tudtam belőle semmit átvenni, de az általad összeállított szettek tetszenek:)

    VálaszTörlés
  3. Most olvastam én is a könyvet és imádom, de még jobban a szürke szettet, amit összeállítottál. Lehet tudni, hogy a mellény és a pulcsi honnan van ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet tudni, de szerintem nem a mi pénztárcánkhoz szabták! :(((
      http://www.polyvore.com/cgi/thing?id=92007985
      http://www.polyvore.com/cgi/thing?id=100664662
      Vagyis a blúz még hagyján, de a mellény.... :D

      Törlés
    2. Huh, hát nem túloztál :D marad a turi, hátha kifogok hasonlót :)

      Törlés
  4. Az én rajongásom a harmadik rész olvasása közben szűnt meg. Viszont a Katniss-stílus nekem is bejön.

    VálaszTörlés