csütörtök, január 9

Kicsit más


Mindenek előtt: Dinának nagyobb kép! Remélem így már jó! :)
Megfogadtam, hogy spórolási okokból idén kihagyom a januári árleszállítást. Szerintetek mennyire bírtam ki? :) Hát ennyire! Kedden a fotózás után bevetettem magam a Váci utcai forgatagba és vettem egy csomó mindent. Tulajdonképpen a téli kabátokat akartam feltérképezni, de vagy piszok drágák voltak (leértékelve 32 ezer...pfff), vagy nagyon ócskák. Úgy döntöttem, a turiban fogok én klasz kabit találni magamnak! :)
Na de vettem ezt a blúzt, egy ruhát, egy pulcsiruhát, egy jogging alsót és egy trikót. Ja és ezt a szupi táskát 3000 Ft-ért! Na mondjuk minden nagyon olcsó volt, de ez a táska... Ez a hülyének is megérné, hát még nekem!
A táskám nagyon passzol a csizmámhoz, az ingem meg a frissen turizott kisnadrágomhoz. És tetszett a tegnapi szettem, mert élénk volt és színes! És olyan diáklányos volt az outfit, nem? Úgy kedvem is lett jegyzetelgetni, meg olvasgatni nagy tudományos dolgokat. :)



XOXO
 

7 megjegyzés:

  1. :D Szuper, köszi! :D
    Idén ősszel/télen én is kisnadrágos vagyok, bár csak ritkán veszem fel, de annyira tetszik ez most. :) ez is jó kombó, bár bevallom, h én sárga harisnyával vettem volna fel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Első gondolatom nekem is a sárga harisnya volt...lehet legközelebb úgy veszem fel. :)

      Törlés
  2. Ez a kisnadrágos téma nagyon megfogott engem is, amikor múltkor eljutottam a budaörsi Hádába, de sajnos csak feketék és sötétbarnák voltak, így a "színesen öltözünk" jelszó jegyében nem vettem egyet sem. Ha lett volna ilyen bordós-pirosas...
    A nagyobb képeket viszont én is köszönöm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a sötétbarnát nem hagytam volna ott, mert okkersárga vagy rózsszín harisnyával nagyon tutin mutat!

      Törlés
  3. Én is köszi a nagyobb képeket :D
    Szupi a szett!

    VálaszTörlés
  4. Bátor vagy a színeket illetően - én sosem mertem ilyen színesen öltözni. Ettől függetlenül jól áll neked ez a szett:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben én is akkor voltam nyugodt, ha valami fekete is volt rajtam...de most már szeretem a színeket. Nekem nagyon sokat segít abban, hogy jobb kedvem legyen! :D

      Törlés