szombat, január 18

Legyen rend a zokniknál!

Kép innen: Pinterest
Ha már a lábápolás a téma ezen a héten, akkor tegyünk rendet a zokniknál! Őszinte leszek, azt gondoltam, na ez nem lesz olyan látványos rendrakás, mert hát nekem a zokniknál rend van. ŐŐŐ tévedtem! Nem volt rend! na de most már az van!

Többféle zoknim is van.  Vannak bokazoknik (elöl a kosárban), amiket tavasszal hordok, illetve sportoláshoz. Vannak harisnyazokniaim, amiket csinosabb cipőkhöz és nadrágokhoz hordok. Ezek most hátul egy vászonzsákban vannak, de úgy, hogy könnyen ki tudjam őket venni, és könnyebben tudjak kotorászni, mert hát őszinte leszek...ezekről gyakran megfeledkezem. Padig vannak igen vicces darabjaim! :) Végül a maradék helyen hátra rendeztem a meleg vastag zoknikat, aztán jöttek a színesek, majd a feketék és legvégül a fehérek. 
Boldog vagyok, mert csupa jó darabot hagytam, pedig selejteztem is. :) Persze rendrakás közben a fiókot alaposan áttöröltem (hihetetlen, hogy egy fiókban mennyi por tud összegyűlni...)!
A lakás egy igen kis pontján tettem rendet, de a lelkemnek nagyon sokat jelentett! És most rajtatok a a sor: szánjatok öt percet a zokniknak! Kiborítani, áttörölni, rendszerezve visszapakolni! Várom a képeket! :)

XOXO
 

4 megjegyzés:

  1. En az evszakos ruhavaltasnal a zoknikat is cserelni szoktam. Telen hosszu szaru, melegebbek kerulnek a fiokba, nyaron meg a rovidek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam csak a viszonylag nagy fiókméret miatt nincsenek szétválogatva! :D

      Törlés
  2. Nekem sem ártana rendet tennem a zoknik között....

    VálaszTörlés