csütörtök, január 30

Nekem tetszik!


Tegnap egész nap azt gondolta, hogy szar a hajam, meg hogy nem ezt a blúzt kellett volna felvennem. De most megláttam a képeket, és el vagyok ragadtatva. Milyen jó a hajam! Milyen jó ez a szett! Vaúúúú.... :D
Mostanában ügyelek arra, hogy a rajtam lévő ruhadarabok ne csak kétszínűek legyenek. Ezzel próbálom kevésbé statikussá tenni a kinézetemet, meg a két színtől sokszor pepitának éreztem magam. Régebben pl. feketét és barnát nem vettem volna egyszerre fel, de ma már egész jónak találom.
A képet nézegetve szeretném mindenkinek elárulni, hogy közel sem vagyok ennyire sovány... Csak a kép jó... De tény, hogy a képet látva én is kezdtem elégedett lenni magammal. Eladdig míg este meg nem láttam magam bugyiban a tükörben... hihihi...vastag öv összefogja a röcögőimet! 
Amúgy minap Mácsár Andi barátnőm mondta nekem: "Húúú jól nézet ki. Sokat fogytál! Nem vagy sovány, de jól nézel ki!" Na azt hiszem valahol nála van az igazság! :))))


XOXO
 


8 megjegyzés:

  1. bolond! szerintem annyira nehéz jól megítélni önmagunkat, persze a bugyis kép mindig oly fejbevágó, de akkor is a kettő között van valahol a valóság. és sajnos Te olyan típus vagy, aki derékből-hasból fogy nehezebben, ellenben plusz sok kilóval is vékonyka lábaid voltak, én meg pont a fordítottja vagyok (a combommal sosem leszek elégedett, még ha épp extra sovány vagyok, azt akkor is oly húsosnak látom, szörnyű).
    a szett nagyon tetszik, csini és jól áll, illetve valamiért picit olyan "diáklányos", de a hajaddal kapcsolatos napközben diszkomfortodat átérzem, ha így, picit ide-oda áll én se szeretem a sajátom.

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik a hajad is, és a szett is. A blúz színe... csúcs! Én nem mertem volna barna cipőt venni hozzá, talán magas szárúbb csizmát... mindenesetre... nem tudsz klónozni egy ilyen szettet 40-es méretben, és fénypostázni nekem? :)

    VálaszTörlés
  3. Megmondom őszintén ezt a blúzt észre sem vettem volna egy katalógusban, de Neked baromi jól áll. Az övet sem jutott volna eszembe így rátenni, pedig baromi jó lett. És a hajad is szuper!

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon jól nézel ki! Bugyiban meg úgysem sokan látnak.... :)

    VálaszTörlés
  5. hú, de baromi csinos ez az összeállítás és te magad is! Nekem kihívás, hogy kék farmernadrág mellé a feketén túl valami más színt vegyek fel... (És hogy farmer helyett mást vegyek ki a szekrényből.) Egyelőre a fülbevalóimmal játszom: egyre színesebbek, egyre nagyobbak, lesz itt előrelépés:)

    VálaszTörlés
  6. Húú milyen népszerű lett ez a bejegyzés! Nagyon örülök! :D

    VálaszTörlés
  7. Nekem is tetszik! :) Plusz jól áll a sötétebb hajszín.

    VálaszTörlés
  8. amikor olvastam a bejegyzés címét, magamban azt mondtam : "Nekem is!" :D csini szett :)

    VálaszTörlés