hétfő, november 19

Laza vasárnap

{ingblúz: turkáló | ékszer: Mácsár Andi | nadrág: takko | cipő: ázsia center}
Tegnap a vasárnapi ebédhez egy laza szettet vettem megint fel. hajtós hét után ki akar még a családi ebéden is feszengeni? :) Az inget legutóbb a turiban szereztem. Már ott gondolkodtam rajta, hogy az is lehet, hogy ez kismama felső, de végül is nem volt beleírva. Aztán anyum egyértelműen közölte, hogy úgy nézek ki, mint aki terhes. :( Pfff... Na pedig....

5 megjegyzés:

  1. És nem? :) Az anyukák kiszúrják az ilyet :P ;) Na jó, félretéve a viccet, ez az öltözet nagyon tetszik :) Nekem sosem volt szerencsém a turikkal, annyi sok jó rucit találtam, de egyik sem volt jó rám :( de elhatároztam, hogy kapnak még egy esélyt és ismét felfedező útra indulok januártól :))
    Gratulálok egyébként az oldalhoz, nagyon inspiráló ;) csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  2. Nem is biztos. Én tavaly vettem ilyen szabású blúzokat (kettőt is) mert tetszettek és nem kismama rucik voltak....
    Mondjuk az sem lenne baj, ha azért vetted volna :)

    VálaszTörlés
  3. Laza, de nagyon csinos!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó ez a világoskék-piros páros!

    VálaszTörlés
  5. nekem ez a szett nagyon tetszős! :) olyan jók az élénk színű nacik, a piros különösen a szívemcsücske! (nekem kord van, de ugyanilyen "világítós".

    és az ilyen tunikákkal sincs gondom, olykor simán veszek én is a lapos hasammal és mindig eszembe jut, h ha majd egyszer egy béjbi lakozik bent, biztos extra hasznát veszem (aztán persze az is eszembe jut, h mégsem, hiszen tuti, h szokásomhoz híven karra is fogok hízni és akkor ott kicsi lesz és ejjj.:))

    VálaszTörlés