hétfő, március 5

Hello Pécs! 2.


 Még mindig szombati képeket hozok nektek. Végre eljutottunk a domboldalra! Jipííí!
Ez a domboldal férjem szülei lakásánál van, és mindig nézegetjük a kocsiból, hogy milyen vicces. Csak Godot domboldalnak  hívjuk, mert egy kopár domboldal, és az egyik sarkában van egy pad és egy fa! Hihetetlen, nem?
Vártunk egy kicsit Godo-ra de nem jött. Nekünk meg menni kellett készülôdni a színházba. :)


A színház elôtt készült pár fotó a csini cuccomról. Kicsit sötétben készült és távoli képek így leírom, mi volt rajtam. Fekete magas sarkú, fekete harisnya, királykék muszlin ruha, vastag fekete öv, fekete balonkabát. Ja és fekete GUCCI táska (egyetlen eredeti és márkás darabom és nagy büszkeségem!)


És képzeljétek! Délelôtt vettem egy piros rúzst magamnak, és a szám azzal volt kifestve. 
Nem tudom ki hogy van vele, de színházba járni nagyon jó. És én mindenféle irányzat ellenére szeretek nagyon csinin menni. És olyan jó volt szünetben a toalettben a rúzsomat kiigazítani! :)))

Nem mellesleg a darab nagyon klasz volt! Minden környékbeli nézze meg. :)

1 megjegyzés:

  1. szocreál parkrendezés (csendélet), mely túlélte a 21. század "mindent adjunk el, ami önkormányzati tulajdonban van" privatizációs hullámát. (vajon hogy lehet?! -ezt szerintem mi úgysem tudjuk megválaszolni)
    vicces. panelgyerekként nőttem fel én is meg a sajá lakásom is abban van, szóval átérzem ezt a szürkeséget, bár előttem zuglóban legalább egy guszta kis park van, arra néz minden ablakom.

    hú, piros rúzs, piros lakk, ezt közelebbről is megnézném! ;) csinos voltál. színházba járni jóóó, bár én nem szoktam ennyire kiöltözni (mert a pasi se öltzik ki nagyon, csak inget húz a farmerhez), de azért törekszem, h valami nem a hétköznapokon hordott is legyen rajtam.

    VálaszTörlés