péntek, március 23

Jövő héttől futás!

 
Csak ez az egy mondat motoszkál a fejemben mióta megláttam a képeket magamról. Amúgy az egész tegnapi napom katsztrófa volt. Reggel nem sikerült kitalálnom, hogy mit is vegyek fel, majd a férjem fényképezőképe lemerült, és az én gagyimmal kellett fotózni. Mindehez már talán el sem kellene mesélnem, hogy próbáltam skiny nadrágot a h&m-ben pink színben (olyan cuki volt!!!), és a 38-ast alig tudtam begombolni, a 40-es meg lötyögött. Pfff...vagy hízok még és befejezem a blogot, vagy fogynom kell! Mivel olyan lelkesen írtok nekem, hogy tetszik, amit csinálok, a fogyás mellett döntöttem. Szóval jövő héttől futás. Amúgy is elhatároztuk a férjemmel, aki szintén nem túl magas, viszont annál édesszájúbb, hogy ez nem mehet így tovább. Cserébe kaptok majd tőlem futócuccos összeállítást.  OK?


A szettemet most azon egyszerű ok miatt nem feliratoztam, mert minden rajtam lévő ruha turkálóból való. Nem direkt így öltöztem, csak mikor elkezdtem végiggondolni, akkor esett le. Szóval igazi spórolós szett lett...sajnos nem kilókban számolva.


2 megjegyzés:

  1. Ez a szett is olyan jó lett!

    Szoknyában is bicilizel? Egyszer megállt mellettem egy lány bringával, a szél csupán a derekától fújta fel a szoknyáját. De szép alsóneműje volt, biztos ezért nem zavarta :)

    VálaszTörlés
  2. Hajráhajráhajrá! :) Azt a pinket, amiből én a citromsárgát? Jövő héten megveszem, rájöttem, hogy a szürkéimhez, kékeimhez, zöldjeimhez, pinkjeimhez kell a citromsárga. Ja és nyertem egy aukciót egy sárga balerinára, remélem jó is lesz rám.

    VálaszTörlés