vasárnap, november 18

Az új cipőm

Egyik reggelre megálmodtam, hogy nekem kell egy rövid szárú telitalpú csizma, aminek a sarokrésze ugyanolyan színű, mint a csizma. A színben nem voltam biztos, de semmiképp nem feketét szerettem volna. A szürke nagy kedvencem mostanság, így a Deichmann honlapjára felnézve egyből beleszerettem ebbe a gyönyörűségbe:


Pont ilyet képzeltem el! :) Szeretem a a Deichmann cipőket, mert árban közel állnak a pénztárcámhoz, és ha megfelelően ápolom, és karbantartom a cipőket 3 évet is kihúznak. A 3. évben pedig már pont nagyon unom őket, és jó érzéssel szabadulok meg tőlük. Számomra külön előnyt jelent, hogy sok cipőjükből létezik XS méret, azaz 35-ös, ami nyári cipőknél, szandiknál nekem fontos. Ebből a típusból (téli cipőkből általában) 36-ost szoktam venni, hogy egy melegebb zoknival fel tudjam venni. A Deichmann honlapjára érdemes felmenni, mert értesülhetünk az akciókról, könnyű keresni (a lábbelik típusokra vannak osztva: csizmák, bokacsizmák, éktalpú cipők, körömcipők stb.) és ha kiválasztottuk a nekünk tetsző cipőt, megnézhetjük, hogy melyik üzletükbe találunk a méretünkben. Én pl. így tudtam meg, hogy az Aréna plázában is van üzletük. :)
Ti szoktatok Deichmannba vásárolni? Szeretitek? Tetszik ez a cipő?

5 megjegyzés:

  1. hehe, tegnap este épp megtapiztam ezt a cipőt, mert a dunyha plázába mentünk el és benéztünk a dejhmannban, ahol a pasinak eszébe jutott, h nem hívta vissza egy ismerősét, aki évek óta kitartóan kb. 2 hetente focizni hívja és az 5 év alatt ha elment 20x, akkor sokat mondok. szóval elkezdett telefonálni, én pedig 65x körbe mentem az egész bolton és minden szimpi-túl fura, nagyon extrém és még sorolhatnám, h milyen hategóriájú pipellőt megfogdostam. ez is köztük volt! :DDD
    ez a magastalpú mánia anno csak 14 évesen vonzott, akkor jött be (újra) divatba és volt is egy fele ilyen talpú ünneplő cipőm, rettentő menőnek éreztem benne magam.

    a kérdésedre is válaszolok, sosem vásároltam még e boltban, pedig barátnők többször választottak már innen maguknak nekem is szimpi cipőt, de én még egyetlen igazit sem találtam.

    VálaszTörlés
  2. Ugyan ilyenem van csak feketében :)

    VálaszTörlés
  3. Lányok nektek kényelmes ez a cipő?Én ma akartam megvenni, de szörnyen mereven tartja a lábamat :( és annyira sajnálom mert nagyon tetszik... ti tapasztaltátok ezt? Pár hét használat után jobb lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Pont ma is az van rajta, és semmi merevséget nem érzek. Próbálj fel esetleg egy számmal nagyobbat. :D Nekem az segíteni szokott. Én pont azt mondanám róla, hogy kényelmes.
      Ja és még azt szoktam csinálni, hogy ha hosszabban ülök benne, lehúzom a zippzárját. :)

      Törlés
  4. :) köszi... akkor lehet ezt kérem majd karácsonyra: )

    VálaszTörlés