szombat, november 10

Munkáról és felhívásról

 
Mivel tegnap nem készült kép rólam, így ma olyan posztot hozok nektek, ami a munkámról szól. Ha már úgyis dolgozunk ezen a szép szombati napon! :)
Nem tudom ki mennyire van tisztában vele, hogy mit is csinálok én napi nyolc órában egy munkahelyen. Hivatalos elnevezéssel kiadványszerkesztő vagyok. Na én voltam az, aki mindig valami kamu foglalkozást mondott az első randin, mert vagy azzal telt el fél óra, hogy ecseteltem mivel foglalkozom, vagy azt hitték valami építészféle vagyok. Hozzáteszem a férfiak többsége meg is ijedt attól amit csinálok. Hű ez a lány okos és tehetséges...meneküljünk! Hányszor láttam én ezt az arcukon! :))) Na de erről majd egyszer írok egy könyvet! OK?
Visszatérve a munkámhoz. Tulajdonképpen minden nyomtatott dolgot állítok össze. Például a Gyógyhír magazint (gyógyszertárakban elvehető ingyenes magazin). Ennek a lapnak konkrétan a művészeti vezetője vagyok. Szóval megtaláljátok a nevemet ilyen címen benne! Na ez annyit tesz, hogy az egész lap kinézetéért, én felelek. Leszámítva, hogy kb. mindenki beleszól...na de ez az én csatám. :) Januártól megújul a lap. Nagyon csini lesz. Nőcisebb, lendületesebb és szebb. Sokat dolgoztunk rajta, remélem majd tetszeni fog nektek! :D
Idáig hírességeket tettünk a címlapra, ám januártól Ti fogtok a címlapra kerülni! Bizony ám! :) Nem is tudtátok? :) Viccet félretéve (dehogy!): januártól magyar hétköznapi nők jelentkezését várjuk a címlapra. A kiírásban a szépség és egészség királynőjét keressük, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy olyan szép nők jelentkezését várjuk (nem modell, nem tini), akik sokat tesznek egészségükért.
A feladatotok a nagyon rövid hétvégére: hajat mosni, hajat szárítani (esetleg egy kicsit sütögetni) egy klassz ruci, smink és kérjetek meg valakit, hogy fotózzon le titeket! Utána pár sor magatokról és küldhetitek az anyagot! Nagyon várjuk!
További részleteket a jelentkezésről itt olvashattok!

2 megjegyzés:

  1. ha egészségesen élnék még jelentkeznék is tán, de így esélytelen. de majd ha egyszer végre újra mozgok vagy valami.
    viszont jó volt, h meséltél a munkádról! ;)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Érdekes munkád lehet, kreatívkodhatsz is benne.
    Van határideje a Gyógyhír magazinos jelentkezésnek, és milyen fotót vártok (egész alakos, közeli arcos stb.)? Lehet, hogy jelentkezem :)

    VálaszTörlés