péntek, március 2

Az én színem



Hogy miért nem tudtam én valami normális színbe beleszeretni? Mondjunk pinkbe, kékbe....de a zöld is jó lenne, csak valami normális zöld! :D Neeem...nekem pont ebbe a meghatározhatatlan színbe kellett beleszeretnem. Így most próbálkozhatok, hogy akkor most mihez is illik ez a szín? A sötétkékhez illik, a feketéhez. Szerintem még barnához is meg fogom próbálni. És kereshetek ilyen színű kiegészítőket és ruhákat!

Amúgy a képen a fintorgós mosolyom annak szólt, hogy ahajam rettenetesen borzalmas!
Már kezdtem agyalni, hogy akkor hogyan miként kellene a fazonon alakítani....erre ma reggel megmostam, kicsit átvasaltam, és annyira tetszett, hogy hajvágás stornóóóó...

8 megjegyzés:

  1. Én is kedvelem ezt a sárgát, bár csak harisnyám van belőle. Jah meg egy promod-os sima csónaknyakú ujjatlan felsőm.
    Imádnivaló. Barnával is tökéletes és nekem szürkével is tetszik. A sötétkék eszembe sem jutott volna. :)

    VálaszTörlés
  2. Szombaton én is szemeztem a cipőddel a Deichmanban :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is kedvencem ez a szín. Ritkán találok bármit is ebben a színben.
    A cipő pedig szuper, kár, hogy én nem vettem észre a D-ban. :( Pedig annyit járkáltam körbe-körbe a sorok között... :)

    Nekem ez a kép különösen tetszik, a hajad is. :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Anna! "A napra lehet nézni... vagy mégsem" bejegyzésedhez írta egy hozzászóló hogy már nem először lát rajtad olyan cipőt, amit az üzletben le sem venne a polcról, rajtad viszont nagyon tetszik neki. Nos, én ezzel a cipőddel voltam így. Mikor még csak a cipőről tettél fel képet, csak pislogtam, hogy ennek meg milyen formája van?! Aztán a fenti képen, szoknyával már nagyon tetszett. Tegnap pedig én is vettem ilyet, zöld színben.
    Nagyon szeretem a blogodat és örülök hogy hatására az izlésem is színesedek (mert színes cipőt se vettem volna korábban soha :-))
    Ja, és hétfőn Szegeden leszek és biztos hogy utamba ejtem az általad bemutatott pécsi turi szegedi üzletét :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húúú ez a komment több szempontból is olyan húúú!! :)))
      Most akkor cipőtesók vagyunk? Ugyanilyen cipőd van? De jóóó! Meg a dicsérő szavak is jól estek. És a szegedi turi miatt meg nagyon irigy vagyok. Mindenképp várok beszámolót róla! OK? :)

      Törlés
  5. Nem teljesen ugyanilyen a cipőm, nem is Deichmannos. Viszont ugyanez a fazon, csak élénkebb zöld és lyukacsos díszítés van rajta (bocs, de nem tudom mi ennek a neve). A fazon miatt írtam, hogy a blogod nélkül még csak meg sem fordult volna a fejemben soha hogy felpróbáljak egy ilyet.
    A turizásról majd beszámolok :-)

    VálaszTörlés
  6. Szia Anna!
    Voltam a turkálóban és tényleg nagyon jó. Óriási a választék, de mégsem zsúfolt az üzlet. És jó állapotú, minőségi, márkás cuccaik vannak. Végül én mégsem vettem semmit, de ennek pusztán az volt az oka hogy méretben nem voltak jók azok a ruhák amik tetszettek. Pedig próbálgattam bőszen :-)Az árak tekintetében valóban nem a legolcsóbbak közé tartozik, de szerintem még így is nagyon megéri betérni, mert kincsekre lehet lelni. Próbáltam például egy hibátlan fekete Levis farmert kettőezerpárszár forintért, szerintem az a gatya gondolkodás nélkül megért annyit. Sajnos a cipzárt nem tudtam összehúzni a derekamon. :-(
    Ami még további pozitívum, hogy este 8-ig vannak nyitva, így munka után is nyugodtan, kapkodás nélkül lehet nézelődni.
    Összeségében ha valaki pécsi vagy szegedi, vagy csak ott jár, akkor maximálisan ajánlom a Colortourka üzleteket.
    Szép estét!

    VálaszTörlés