kedd, március 6

Bringás szett



Végre lehet a szabadban fotózni. Olyan jó, hogy van fény, és jó idő van. No nem rohad a bugyi le rólunk még, de már alakul. Én a két nagyon vastag kabátomat már szerintem el is rakom.
A tegnapi szettem farmer tunikáját amúgy hétvégén turiztam, és barátnőm anyukája beszélt rá! Köszönöm neki ezúton is! :D

A bringám...őőő, hogy akarok-e beszélni róla? Neeeem!!! Na jó igen!!! Elég feltünő jelenség, ugye? A virág ötletét amúgy múlt nyáron láttam Firenzében. Képzeljétek, ott az egész belvárost lezárták a kocsik elől, és bekamerázták. Így mindenki gyalog, tömegközlekedéssel, vagy brinyóval jár. Kicsit Amszterdamos lett a feeling! És a lányok kidíszítik a cangájukat virágokkal. Durvábban, mint én! Volt aki komlett virágkompzíciókkal a brinyóján közlekedett, és volt akinél napraforgók voltak felaplikálva! Mikor lelkesedtem ezért az ötletért, férjem már tudta, hogy ha hazajövünkk napok kérdése, és én is díszítem a bringám. Így is lett. :)
Általában mosolyt csalok az emberek arcára, mikor elmegyek mellettük a bringámmal. 
Ezt hideg időben a nyuszis fülvédőmmel még tetézem is! Tudom, hogy gyerekes, tudom, hogy iszonyú ízléstelen, de rettentő meleg és praktikus, szóval én akkor is SZERETEM! :)

Ha találkozunk az utcán, nyugodtan integessetek vadul! Vissza fogok integetni! :)))

5 megjegyzés:

  1. A tunika szupi, jó, h rábeszéltek, a felvirágoztatás pedig vicces! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a gumityúk a kedvencem!

    Biztos sok ilyen hely van Budapesten, de jól látom, hogy Csepelen készült a kép? :)

    A tunika jól néz ki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És a gumityúk gágog! Nagyot ugranak a bringaútra tévedt gyalogosok, mikor megnyomom! :)
      Nem Csepel, Zugló.

      Törlés
    2. Két eddigi otthonkerületem emlegetitek. Én felismertem, h Zuglóban készült az M3-as melletti fal ott figyel a háttérben. :)

      Törlés