szerda, március 28

Elfújt(a) a szél!

 
Tegnap reggel majdnem leestem a bringáról. Nem azért, mert bénáztam, vagy baleset ért, egész egyszerűen majdnem lefagytam a kétkerekűről. Hiába a tavasz szeszélyes (és veszélyes). Rettentő hideg volt tegnap reggel az előző reggelekhez képest, és nem öltöztem túl a kb. 1-2 fokot. És délután még szélviharral is küzdöttünk, plusz férjem defektet kapott (konkrétan 13 tüske volt a kerekébe). Szerintetek?
Annyira elfáradtunk a közlekedésben, hogy futni nem is mentünk, amit kicsit bánok, de majd ma! :)
A fotókon is kapaszkodtam mindenbe, hogy egy helyben maradjak (még jó, hogy van súly, ami a földön tartott), de a hajamnak a szél jót tett! Szóval bio szélgépet használtunk!
A kis kabátkát péntekem vettem, mikor is szó szerint beugrottam a turiba (zárás előtt 20 perccel), és a kezembe akadt. Szégyenlem magam, hogy nem tudtam ellenállni neki, mikor van vagy 10 tavaszi kiskabátom, de olyan cuki. Amúgy meg azt hittem szürke...de rájöttem, inkább kék...Szerintetek?

Madárkalitkás láncomat is Mácsár Andinál szereztembe! :)

4 megjegyzés:

  1. Az Ázsia centeres cipők mennyire tartósak? Gondolom, sokkal olcsóbbak nívós cipőüzletbeli társaiknál, de hány szezont bírnak ki? Nálam most aktuális a tavaszi cipő vásárlás, és ha ezek is kibírnak két-három szezont, tennék egy próbát.

    Kicsit fura ez a kabát, de biztos direkt olyan, mintha kinőtte volna az ember :)

    A kalitkás nyaklánc nagyon jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel a balerina nekem tavaszi őszi cipő, tehát annyira nem sokáig hordom, kibír 2-3 szezont. Kb. 2000 ft-ért vettem, és egy időben a munkahelyemen is benn volt, mert télen erre váltottam. Érdemes egy vékony nedvszívó talpbetétet venni bele, és akkor szerintem van olyan kényelmes és jó, met egy olcsóbb üzletben vett.
      Ilyen "mintha kinőttem volna" kabátom több is van. Ennél egy fokkal jobban néznek ki, ha nem cibálja az ember lányán a szél! Illetve szépen összegombolhattam volna. :) Ilyenkor mindig morgok a férjemmel, hogy miért nem szólt. Persze a válasz az, hogy neki nem tünt fel! :)))

      Törlés
    2. Az én férjemnek bezzeg azonnal feltűnik minden, vmelyik nap pl zt szúrta ki, hogy a harisnyámon nyomott hagyott az egyik gyerek biciklijének a kereke.
      Viszont nekem sem itt, sem az előzőnél nem tetszik a legfelső réteg. Sztem egy bizonyos mellméret ;) fölött, ezek a haskilógatós-mell alatt húzott-mell alatt övvel összefogott cuccok nem mutatnak jól :)

      Törlés
  2. Én a múltkoriban röpke fél órán át közlekedtem úgy, hogy a mellemen fehér porcukor virított. Igen, a páromnak nem tűnt fel:D

    VálaszTörlés