péntek, március 2

Eredményt hírdetek

Tegnap este átolvastam újra a jelentkezéseket. Minden képet megnéztem még egyszer, és döntöttem. Hajnit választottam, aminek több oka is volt:
- nagyon jól összeállított anyagot küldött arról, mit szeretne
- stílusa közel áll hozzám, és így elsőre - gondoltam - könnyebb helyzetem lesz
- mikor a levelét elolvastam már volt 3-4 ötletem vele kapcsolatban
- cuki volt a mosolya :)
- és a záró mondata (ki is emeltem nektek) annyira őszinte volt, hogy már most indulnék vele ruhákat próbálni!

Hajni írok majd neked egy részletes levelet is! :) A többiek meg nehogy keseregjenek...sőőőt, mire rájuk kerül a sor már tök rutinos leszek. :)))


6 megjegyzés:

  1. gratulálok Hajninak! :) Jó shoppingolást, várjuk a beszámolót!
    én pedig ma próbálom meglesni a nagy lajosos kilós hádát, ma érkezett új áru. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hagyni nekünk is sok szép és jó cuccot! OK??? Ja és készülj fel, hogy nagyon sokan lesznek! :D Legyél hatrározott! Ami tetszik arra vesd rá magad! :)

      Törlés
  2. Oké! ;) :D
    Sok évre visszatekintő tapasztalatokkal rendelkező rutinos turis csajszi vagyok, nem kell aggódni. De kedves :)
    Bár kilós hádában még sosem voltam, az is tény. Szóval szabályosan izgulok. :)De első napon is sokszor belesek, szóval megszoktam már a tömeget, ha nem löknek fel, pofátlankodnak be elém, akkor a magam tempójában (ami elég gyors) gyorsan végigtaperolok mindent. De most igyekszem másfajta szemmel nézni a ruhákat és nem csak a nekem mindig tetsző darabokat vadászni, hanem érdekesebbeket is. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na most irigyellek. De holnap délelôtt én is turizok!

      Törlés
    2. Hűű, túl vagyok életem legnagyobb tömegű turkálásán. Más hádákban inkább meló vége után jön az emberáradat (tehát olyan 4-5 körül), itt meg már 3-kor az volt (akkor értem oda). Húúú, óriás a kupi és rengeteg a ruha. 2700-ért beszereztem 3 hosszú ujjú pólót majd jövő télre (meg a mostani hűvös napokra még), 2 sima pólót, 2 béjbi pólót (barátosgyerekeknek) és egy vadi új balerinacipőt is. Egy natúr telitalpúnak sajnos sehol sem leltem a párját, így azt ott kellett hagynom. Pedig az első olyan darabom lett volna és rettentő nőcis volt, de hiába őrizgettem a felét vagy 1 óráig és mentem vissza többször meg néztem körbe, nem akart engem.
      De rengeteg jó ruha volt amúgy kilós ellenére, viszont ritkán csinálok ilyet, de max. a negyedét túrtam fel a felsős részlegnek, mert már nem bírtam cérnával a nagy nyüzsit.
      Szóval köszönöm a tippet, megtartom. ;)
      Jó keresgélést holnapra! ;)

      Törlés
  3. Köszönöm szépen! Táncoltam egyet örömömben :)

    VálaszTörlés