kedd, március 13

Türkiz szett...a táskához



Kicsit húzós napjaim vannak, de igyekszem jönni...még ha késve is. És megsúgom, hogy a tegnapi sportos szerelésemmel ellentéteben ma nagyon csini vagyok. Egy olyan szett van rajtam, ami még sosem volt! Imádom, alig várom, hogy ma délután fotózzanak, és holnap mutathassam.

Tegnapi szettem tényleg a kényelem jegyében telt. Bár utólag elmesélem, hogy nejlonharisnyában kisszoknyában a brinyóra ülni...jajj kicsit hideg volt a nyereg! :D
Ja és igen, szemüveges vagyok. Vagyis csak tv-hez, színházhoz, mozihoz és vezetéshez kell hordanom, de kell(ene). Nagyon boldog voltam, mikor végre szemüveges lettem. 30 évet vártam rá...ugyanis a nővérem kis korától szemüveges, és nagyon irigyeltem tőle.  Minden évben elmentem szemészetre...és szépen végigolvastam mindent. Aztán a sok munka és a kor meghozta nekem a szemüvegességet! Persze most van, hogy hetekig nem veszem fel... :)))))

A másik újdonság tegnap az volt, hogy végre elkészültem a táskámmal! Jipííí!!!
Már mésfél hónapja elkezdtem, de csak most lett kész. Ez ebből a szabásúból már a második. Az anyagot amerikából rendeltem, és szerintem meseszép! És jól meg is tömtem...ahogy egy nő szokta!




4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól áll neked a szemüveg!

    VálaszTörlés
  2. húúúúhúúúúúúúúúúúúúúúúú de táskaaaa!!! nagyon jóóó!

    VálaszTörlés
  3. A táska nagyon jóféle anyagból van, engem csak a vékony fül/pánt zavarna, nekem az egyik mumusom az ha nem elég széles. Mivel te cisnáltad, gondolom neked meg így tetszik. :)

    A szett igazi rohangálós, de azért nőcis, hát a bringán nem irigyellek, tegnap még menetszél nélkül is hűvös volt (én fáztam is, pedig nagyon be voltam öltözve).

    A szemüvegirigylést átérzem, én is ezt éreztem, mikor anyukámnak kb. 8-9 éves koromban lett a neonvilágítás miatt, nyomban sikerült is bezsebelnem egy +0,5-öst (amit persze alig hordtam és nem is értem, h hogy kellhetett olyan, mivel 5-6 évre rá már mínuszost kaptam, mert nem sikerült elolvasni az összes számot a táblán. Évikig csak úgy hordtam, mint te, de aztán 2004-ben Párizsban "rám ragadt", ott mindent élesen akartam látni. (Utána mondjuk romlott is még 2 dioptriát, de a 2,75-nél megálltam és 29 évesen sztem már nem romlik tova, 3 éve megállt és azt mondják, h huszonvégéig kialakul a "végső" állapot.)
    Jól áll, úgyhogy tessék benne néha póderkedni is! ;)

    VálaszTörlés
  4. Én mindig szemüveges voltam, sosem akartam az lenni. :-) Szólj, ha táskákat is kezdesz eladásra gyártani, szívesen benevezek egyre, pont a méretem és vállon átvetve is lehet hordani, tökéletes. :-)

    VálaszTörlés