szerda, március 14

Új szín az életemben



Nagyon nem szerettem a bordó színt eddig. Olyan öregasszonyosnak tartottam, de ne kérdezzétek miért. Viszont pár hónapja betértem a Deichmannba és szembetalálkoztam ezzel a cipővel. Nagyon megtetszett a stabil sarka, a vicces fodrosság az orrán, hogy a 2990 Ft-os leértékelt áráról ne is beszéljek! Iziben meg is vettem...majd baktattam a cipővel a kezemben, és rájöttem, semmit nem tudok felvenni hozzá. Betértem az első üzletbe, és ott ráakadtam erre a felsőre, ami szerintem olyan, mintha hozzá gyártották volna. És még csak nem is volt drága. Azóta a hideg miatt csak egyszer tudtam felvenni, akkor farmerral volt rajtam, de most felvettem ezzel a buggyos-trottyos nacival, amit eddig csakis sportcipővel hordtam. Nekem tetszik ez a szett, mert olyan kis decens, de mégis különleges. A cipő meg kényelmes (természetesen sarokbetét-ragacsos, mert hát 36-os)
Azt hiszem ezt a nacit más magassarkúval is kipróbálom! :)

5 megjegyzés:

  1. Ezt a nyakláncot még mindig irigylem :)

    VálaszTörlés
  2. A felső nagyon cuki, a cipő bordóssága nekem is öregasszonyos picit (de lehet, h csak az a plussz 2-3 év kell, amennyivel te idősebb vagy és majd akkorra már én is kedvelni fogom, és egyébként is a mini lábadra nagyon macerás lehet cipőt szerezni, szóval ezt a részt csak hallkan súgtam meg:)) illetve a basagatya nekem fura magassarkúval. Lehet, h csak a pasinak sikerült belém oltani e gatya iránti ellenszenvét (nem egy fikázó amúgy, nem érdekli, hogy öltöznek az emberek az utcán, de az ilyen basagatyás-trottyos gatyás csajok felbukkanása után mindig közli velem, h csúnya, nőietlen, alaktalan lesz benne a test, hogy hordhatják ezt?!?), bár nekem ettől függetlenül lapos kis szandival tetszeni szokott.
    Szóval deréktől fölfelé mindenképp szimpi kombó! ;)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik az egész és szerintem, remélem ez nem bántás, brutálisan slankít a cucc. No, meg a hajad is szuper. :-)

    VálaszTörlés