szerda, február 22

Anna vagyok, segíthetek?

Egy facebookos forumon páran írtátok, hogy tetszik a blogom (jajj nagyon jól esett), és hogy tanácsadással is foglalkozhatnék. Agyaltam rajta egy kicsit, és gondoltam, hogy megpróbálom. Először gondoltam egy nagy csoportos turkálóba menésre, de aztán arra gondoltam, hogy nem tudnék ennyi mindenkire figyelni. (nem söpörtem végleg a fiókba az ötletet, majd egyszer lehet, hogy…) Meg nem is biztos, hogy aki stílustanácsadást kér, az a turiba akar menni. Tehát osztottam szoroztam, és a következőket találtam ki:

Nőnapi megújulás az Ana’s Wardrobe-al
2012. március 8-án segítek egy szerencsés kiválasztottnak stílusának kialakításában. A jelentkezőnek egy megadott üzletben, és az általa felvázolt stílusirányzatban segítek ruhákat válogatni, napi szetteket összeválogatni, amiket nem kötelező megvennie, de vállalnia kell, hogy a próba alatt készült fotók a blogra felkerülnek.

Hogyan jelentkezhetsz?
Írj egy bemutatkozó levelet az anaswardrobe@gmail.com címre. Írj magadról pár sort (Korod, magasságod, méreted, mivel telnek a napjaid, stb.), küldj egy fotót magadról, hogy aznap hogy vagy felöltözve. Keress a neten 3-4 olyan divatfotót, ami valamiért megfogott, ahol tetszik valami a ruhák közül, az összeállításban. Végül jelölj meg egy budapesti üzletet, ahol március 8-án délután meg tudsz jelenni. (Ez lehet egy konrét márka szaküzlete, lehet valamelyik nagyobb bevásárlóközpont, ahol több boltba bekukkantunk, és lehet egy nagyobb turkáló) Ha nagyon bátor vagy, akkor választok neked én üzletet. 

Mi fog a nagy napon történni?
A kiválasztott üzletben összeszedünk egy csomó ruhát, amit sorban felpróbálsz. Próbálok olyan ruhákat választani, amit eddig valamiért nem vettél fel, ami szerintem jól állna. Ezekben a szettekben lefotózunk, aminek nem kizárólag az a lényege, hogy a blogra feltegyem, hanem az is, hogy te magadat visszanézhesd. Én nagyon sokat tanultam abból, hogy magamat visszanéztem a napi szettekben a fotókon.

Hogyan választok?
Minden jelentkezést végigolvasok, és végignézek, és ahol a legtöbb ötletem, inspirációm lesz, azt választom ki. Remélem jól sikerül ez a nap, és lassan mindenki sorra kerül! :D

A március 8-ai stílustanácsadásra március 1-jéig várom a jelentkezéseket, és március 2-án értesítem a szerencsés kiválasztottat! :)

Légy te a kiválasztott! Írj még ma egy levelet!

2 megjegyzés:

  1. Ez jófejség, tetszik az ötlet! Nem is tudtam a fb. oldalról, de most rákeresek.

    VálaszTörlés
  2. lájk! húúúúúúúúúú ha "megtanítanál" turizni, az csudijó lenne! :)

    VálaszTörlés