csütörtök, február 23

Elkésve bár, de törve nemElnézést, hogy csak most jelenzkezem, de így ját az ember lánya, ha szabit vesz ki. Persze azt gondoltam milyen szuperül utolérem magam, de sajnos a dolgaim 1/3át tudtam csak megcsinálni! Sebaj, majd holnap! :D
Tegnapi szettemről. Remélem a csizmát nem sokáig kell hordanom, mert elárulok egy titkot: megadta magát. Két éve nyűvöm, vigyáztam rá, de sajnos egy helyet elengedte magát. Most nemes egyszerűséggel megragasztottam pillanatragasztóval, és várom a tavaszt. Két okból: remélem rettentő csizmaleértékelésbe futok, és találok ilyen szép és olcsó csizmát, illetve nem kell a ragasztott darabot tovább hordanom.
Még valami: a trikóm. Nem igazán tetszettek az ilyen felsők, most sincs sok belőle. (Ilyen alatt ezt a hét oldalt hosszabb, mintha kinyúlt lenne fazont értem.) Azóta szeretem hordani, mióta rájöttem a titkára: ÖV. Öv nélkül nagyon lelencgyerekes, de övvel egész érdekes is tud lenni.

És a végére kaptok egy vigyori képet, mert az élet szép, ÉS ITT A TAVASZ!!!!
Elő a vékonyabb cuccokkal, a színes harisnyákkal! Ha meg nincs ötletetek tavaszi szettekre, akkor jelentkezzetek a játékomra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése